Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Comments

  1. sy pena buat kot yuyu zalikha tu.. haha

    ReplyDelete
  2. femes cik yuyu nie..nengok.. mjur google tak bg word ug pelik bg..
    mmg WORDLESS laa kn

    ReplyDelete
  3. ala incik google saja nak troll tu..hahaha

    ReplyDelete
  4. ishhh~
    tak baik nak tengok aurat orang....
    hehe~

    ReplyDelete
  5. bukan dalam dunia ni ada nama kak Yuyu sorang je. ramai lagi. lagi2 yg freehair. btw, sengih jugak tengok mende ni :)

    ReplyDelete
  6. kak yuyu free hair ? pon ade?


    :'(

    ReplyDelete
  7. hehehhe , kelakarlah kak . heheheh .

    ReplyDelete
  8. ish3..cm tu per ader..sabaq jer la yuyu..hehe

    ReplyDelete
  9. Memang banyak yang salah eja nama Yuyu, waktu mula2 dudlu Bdk Botak pon konfius...

    ReplyDelete
  10. lawak ja..ada plak yng nak tengok yuyu free hair..hehe..

    ReplyDelete
  11. ahahahhaa..

    apa punya tuuuurrrr...

    ReplyDelete
  12. hihi. ain pown selalu jugak silap taip zalikha.. hehe. ;) sowyyy

    ReplyDelete
  13. uish,best tu..yuyu zalikha..ala-ala hanis zalikha tu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. sapa lar buat mcm ni kat kak yuyu.
    nak kena lempang ni.

    ReplyDelete
  15. haiyo... ramailah pulak nak tgk kamu x bertudung.... ade letak kat memane ke kt tenet ni???

    ReplyDelete
  16. yang freehair tue mesti laki punya keja hahaha

    ReplyDelete
  17. mesti ramai nak tengok kamu tanpa tudung...tapi teruskan menutup aurat ye...=D

    ReplyDelete
  18. WELL,I HAVE TO SAY,HATERS GONNA HATE.

    ReplyDelete
  19. kak yuyuu, scha penah buat entri pasal yuyu fake tu kan.. ada word 'yuyu zulaikha freehair tu'.. scha tgk keyword kat nuffnang 45 yang tu.. haihh =='

    ReplyDelete
  20. tapi takde pn gamba kak yuyu yang freehair kat entri tu :)

    ReplyDelete
  21. wahhh.. kakak femes niiii...

    http://sitiatikah.com/2011/06/15/2-wordless-wednesday/

    ReplyDelete
  22. orang yang dengki tu, hehe.

    p/s : yuyu, saya ada letak yuyu dalam komik saya. hope sudi singgah ye :)

    p/s no 2 : lau taknak singgah pon takpe, hehe. at least da bagitahu, kang kena saman amik gambar tanpa kebenaran :P

    ReplyDelete
  23. yuyu tau x..dak baik lagi comey mmg slalu kene camtu..sabor je k...!

    ReplyDelete
  24. yuyu tau x..dak baik lagi comey mmg slalu kene camtu..sabor je k...!

    ReplyDelete
  25. hahaha..bnyak juga incik google bg keyword tu ye..sabo jelah yuyu..:)

    ReplyDelete
  26. tu tahan la lagi..tapi penat tak rasa nak marah kalau org guna barang korang tok search benda2 porno..sgt2 nak marah rasanya..

    bty..kalau rajin jenguk2 la sini..
    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=asmah

    ReplyDelete
  27. tu tahan la lagi..tapi penat tak rasa nak marah kalau org guna barang korang tok search benda2 porno..sgt2 nak marah rasanya..

    bty..kalau rajin jenguk2 la sini..
    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=asmah

    ReplyDelete
  28. biasala tu yuyu orang2 glamour mmg sllu kena cam tuh. itu kira ok lagi free hair.

    ReplyDelete
  29. adehhhhhhh.....nak try google la jugak :P

    ReplyDelete
  30. haha... comel je~ nice entry...
    yuyu hakusho tu taw x ape?
    siri anime jepun yang agak best! haha

    ReplyDelete
  31. haha trus nanges ea.. comel lahh :)

    ReplyDelete
  32. yuyu hakusho pon ade yuyu. haha.

    ReplyDelete
  33. harap2 takkan tengok yuyu zulaikha "freehair" sampai bila-bila..

    hehehe...

    ReplyDelete
  34. kak yuyu delete la entry dulu2 yang freehair atau gmbr2 berkaitan

    ReplyDelete
  35. keje dak laki ni... ==" eh yuyu bila nak berdomain sendiri *bling bling eyes* ^^

    ReplyDelete
  36. aish, sape punya keje tu..meh kita babab...hehe

    ReplyDelete
  37. yuyu penah free hair ke? harap2 tak lah..:)

    ReplyDelete
  38. yg freehair tu plg xleh blahla.hahahaha......biarlah.yg penting yuyu dah berubah to be a better person.kan? :)

    ReplyDelete
  39. adehhhh gabungan yuyu ngan hanis zalikha ke ? huhu sbr jelaa yuyu. org famous mmg byk dugaan. sabar ajelaa k :)

    ReplyDelete
  40. wooo,ramai stalker sehhh.haha

    ReplyDelete
  41. haha at least name yuyu ade..=)

    ReplyDelete
  42. haha. nasib baik takde yang lagi teruk type words tu.

    ReplyDelete
  43. HAHA... ketawe guling2... cian kak yuyu.. ok ler tuh dari word bukan2 kan... =D

    ReplyDelete
  44. ADA JUGAK YG CARI KAK YUYU FREEHAIR.XD

    ReplyDelete
  45. haishh..ade jugak yang nak tengok rambut en..

    ReplyDelete
  46. hehe..kelakar lak rase...ade jugak camtuh..haha

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top