Wordless Wednesday #6 | Yuyu Zulaikha Semasa 19 tahun

Wednesday, June 15, 2011

129 comments:

  1. ok fine..yuyu hari ni mmg wordless but pic a lot...hahaha

    ReplyDelete
  2. rjn btul uppdate belig..jeleshh

    ReplyDelete
  3. kecik chomel yuyu....geram akak nak cubit pipi comel tuh....

    ReplyDelete
  4. hahaha...kalau ckp time sek rendah pon still pcaye lagi sbb too cute :)

    ReplyDelete
  5. ekekeke...macam kanak2 ribena
    opsss sekarang pon macam kanak2 ribena!! takmo2...kasi matured sikit!! kata nak jadi cam Jlo kan kan kan

    ReplyDelete
  6. alahai , 19 tahun pon kecik lg . comel oke !

    ReplyDelete
  7. comel gilak yuyu..geram nk cubit pipi tuh =p

    ReplyDelete
  8. serius ini 19 tahun? aisyemennn akak

    ReplyDelete
  9. kak yuyu comel!kecik molek jerr hihi

    ReplyDelete
  10. wuhuhuhuh ! napelah naik kuda tuu...

    ReplyDelete
  11. alahai...sangat comelllll~~~~~~~~

    ReplyDelete
  12. umur 19 macam ni? cakap sek rendah pun org caye... yuyu lain dr yg lain (:

    ReplyDelete
  13. Cohomeyllll... Maya baru 18 dah macam nenek bongkok tiga la yuyu ^^

    ReplyDelete
  14. duk kat tmpt jajan pastu main benda alah kuda tu......macam 9 tahun je,kekekeke.........

    ReplyDelete
  15. kak yuyu comel!kecik molek jerr hihi

    ReplyDelete
  16. Btw... yuyu selalulah gembolkan pipi ye ! jadi sangat comel dan dapat hilangkan jerawat yuyu ^^ ngehehehehe

    ReplyDelete
  17. comel..cumil...semua yg sewaktu dgnnya...=)

    ReplyDelete
  18. oh kak yuyu...akak sangat comel tahu tak!hehehe.. :D

    ReplyDelete
  19. comel sangat ! kemain ^^

    ReplyDelete
  20. Alamakkk! Takde perubahan pun? Rasanya orang yang kecil molek ni memang awet muda la ;)


    There is only one reason to why a man dumped you

    ReplyDelete
  21. awak dgn saya memang sepadan.. Hehe
    tiba-tiba wa punya hati suda cair...

    ReplyDelete
  22. ahaaa takde beza..sama jer..

    tu kat kdai cekelat tu

    ReplyDelete
  23. dulu kini selamanya masih boleh bermain di taman permainan..
    muahahahaha !!!
    :D

    ReplyDelete
  24. alahai, keciknyaaa. comel jehh!

    ReplyDelete
  25. cumils la yuyu nikh ehehehe,sudi tak nak singgh kat blog akak yang capok nik?nada simpati ehehehe

    ReplyDelete
  26. takde beza pun...apa rahsia awet muda..share sikit.. ^-^

    ReplyDelete
  27. kak yuyu cumell~
    eyraa pon ade entry wordless wednesday .

    http://eyraatiqasuhaimi.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-1-basuh-pinggan.html

    ReplyDelete
  28. tak de beza...cume umo je meningkat..hehehe...

    selamenye cam 17 erkk ;0

    ReplyDelete
  29. ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ: ade beza la ^^ dulu tembam sikit ^^

    ReplyDelete
  30. wah comelnye yuyu..hehehe..tomeyy sgt2..rase nak cubit pipi tu..hik hik..hehehe:)

    ReplyDelete
  31. fara: awak tu lagi comel sayangg ^^ mate sepet :P

    ReplyDelete
  32. alahai cumel nye..! kiut betul.. babyface la dear !

    ReplyDelete
  33. tak berubah pun muka yuyu, comel je^^

    ReplyDelete
  34. kepala kak yuyu lg besor drpd badan...kah3

    ReplyDelete
  35. muke yuyu memang maitain. yang berubah cara make-up je. tpi skarang yuyu dh x make-up sgt. papepon. tetap CHOMELLL. hehe ^^

    ReplyDelete
  36. Alahai!..Cik yuyu kita ni..kecik jer orangnya hehehe..Akak ingatkan besar...tapi tak per comel...

    ReplyDelete
  37. ehehhehe. comelll gilaaaaaa.... like. :DD

    ReplyDelete
  38. comelll! *alamak, tercakap pulak*

    ReplyDelete
  39. comelnya. kecik je. hehe. umur kak yuyu masa ni sebaya saya lah sekarang :)

    ReplyDelete
  40. 19 taun ker..kok macam 9 taun....

    ReplyDelete
  41. TAKDE BEZA PUN YUYU. SAMA JE. MENTEN COMEL EH? HEHEHEHHEHE :)

    ReplyDelete
  42. still macam tak bnyak berubah ngan gmbr skrg..
    maintain cumil..

    ReplyDelete
  43. comey kak yuyu...^_^
    maintain cute...

    ReplyDelete
  44. comey kak yuyu..^_^
    maintain cute..

    ReplyDelete
  45. comeynya kak yuyu nie..nak cubit pipi boleh tak? ^^

    ReplyDelete
  46. yang hitam itu nampak yuyu lagi kecik dari biasa! =D

    ReplyDelete
  47. yang berbaju hitam itu nampak yuyu lagi kecil! =D

    ReplyDelete
  48. yuyu.. bagi la saya picit pipi yuyu. hehe~

    ReplyDelete
  49. yuyu.. bagi la saya picit pipi yuyu. hehe~

    ReplyDelete
  50. yuyu.. bagi la saya picit pipi yuyu. hehe~

    ReplyDelete
  51. hehe, perempuan biasa tak banyak beruah sangat :)

    yuyu, check this out :D

    http://platunkhaz.blogspot.com/2011/06/plan-no-224-wordless-wednesday-comic-1.html

    ReplyDelete
  52. kalau dapat adek macam ni kan best ! , comel jewk . haha .

    ReplyDelete
  53. alahai..comelnye yuyu.. :)

    same comel mcm sekarang.. :D

    geram tgk yuyu. :)

    ReplyDelete
  54. comel gila. kita sama saiz fizikal. ada geng. hehe

    ReplyDelete
  55. grrrrr nak feluk!!!!!

    ReplyDelete
  56. x banyak berubah la..yg pasti..skang maken cunnn..hk3

    ReplyDelete
  57. alahaiii.. comeiiiiiii grrr gerammm

    ReplyDelete
  58. comel sangat2....mcm budak sekolah rendah jew....hehehe..
    baby face..!!

    ReplyDelete
  59. errrkk. ni 19 thn ke 12 thn??? waaaa..mcm kanak2 rebina la.cute aje...hehe ;p

    ReplyDelete
  60. hoho..setuju ngan mereke2 diatas.. wink * wink*

    ReplyDelete
  61. ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ: hahahah.. banyak beza la ^^ sekarn tak tembam sangat :p


    Fara : maceh sayangg! awak pun comel tao :)

    ReplyDelete
  62. aten tenten: hahahah.. tu dulu dulu la sayang ^^

    Akademi Fantasia : hahaha.. sekarang main besar ye ^^

    ReplyDelete
  63. man yusoef : hahaha.. hari ni mmg tak nak cakap banyak kann :)




    S h a S h a h i z a :) : hahaha.. awak lagi comel sbb kate yuyu comel ^^

    ReplyDelete
  64. Cik Tqah : hahahah... tepek gambar je kann ^^ senang :P




    O'gosh: dulu tombam ^^ sekarang dah kurang :P

    ReplyDelete
  65. ape tah yg beza, sama je yuyu,
    ke sekarang dah tinggi sikit? hehe ;)

    ReplyDelete
  66. Keciknyeee,comel sgt! Mkn byk sikit ek. heee.. ;)

    ReplyDelete
  67. yuyu pakai tudung bawal biasa lg comel dan cantik berbanding shawl ;)

    ReplyDelete
  68. dah mcm model kedai dah...hehe..pe2 pon tetap kiut

    ReplyDelete
  69. ms ni mane de lg trend hana tajima. :D ke da ade akak je yg xtaw?haha!

    ReplyDelete
  70. ingatkan lagi kecik dr skunk kak yuyu tapi sme je.. muehehehe..
    no shawl time nie =)

    ReplyDelete
  71. comel je yuyu ni...(:

    ReplyDelete
  72. cik yuyu,
    19 tahun kah?macam 9 tahun...hheee
    jgn mara yea...

    ReplyDelete
  73. pelik tgk sgt pic tue.. nape suke amik pic mulut muncung...nmpk sgt gedik, immatured n ngada2.. n blog nie y xde input..pelikk..pelik.. pelik..

    ReplyDelete
  74. kenapa comel sangat..aduh..geram nyer...:)

    ReplyDelete
  75. comelnya...putih pulak tu...jeles ina..

    ReplyDelete
  76. dah lama xjalan2 blog yuyu..bz keje.. wah comelnya muda2.. ^_^

    ReplyDelete
  77. comel ...cam ting 1 je...sekarang pun sama..huhu
    *cakap macam pernah nmpak face to face jew..hehe

    ReplyDelete
  78. yuyu yg comel.. try la jadi cover girl Dara.com...

    ReplyDelete
  79. MUKA KAK YUYU MEMANG AWET MUDE YE?JELESSSS NYAA :D

    ReplyDelete
  80. SLIM GILA KAK YUYU.JELES JELES T_T

    ReplyDelete
  81. PALING COMEL GAMBAR KAK YUYU NAIK BENDA ALAH TU.KIHKIH XD

    ReplyDelete
  82. MUKA KAK YUYU TAK JAUH BEZA KAN?STILL MUDA SAMPAI SKRG :D

    ReplyDelete
  83. SIBUK GILA CIK ANON ATAS TU.STAPPLER MULUT KANG

    ReplyDelete
  84. yuyu such a cute gurlz...

    Seronok tengok perempuan yang baby face.Umur bertmbah pun,muka mantain cute......

    Sizuka ni harap pipi nek cam tomato je.Tapi tak pun baby face..tapi kita bersyukur apa yang ad:-)

    ReplyDelete
  85. size tak mghalang sgala2nya rite kak yuyu ! ^^

    ReplyDelete
  86. maintain tecik mcm kupu2 dye..uhuhuu

    ReplyDelete
  87. xde beza pon 19 dgn skrg...mantain mude yep.hehe

    ReplyDelete
  88. kamo ni memang udak comey lah yuyu hehhehh

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan