June 11, 2011

Entry Malu Malu dari Yuyu Zulaikha

137 comments
Assalamulaikum ^^

petang ni, boleh lah yuyu cakap sebagai petang muka pink sedunia buat yuyu. malu nya. ni betul betul malu dan ada juga unsur terharu secara tak sengaja.

lepas habis kelas Statistics dari 3.30 hingga 4.30 tadi, terus yuyu balik ke bilik. rasa malas melepak di kafe. sebab ada kelas dari pukul 5.30 hingga 9 malam. tu pun kalau habis pukul 9 la. selalu habis pukul 10.30 malam. sobbsobb. tak suka.

dalam perjalanan nak balik ke hostel, di Block 1, ada seorang bekas pesyarah yuyu senyum dari jauh. yuyu pun senyum balik. antara pesyarah kegemaran sebab tak pernah bagi assignment banyak ^^

terus beliau datang kat yuyu.


"awak la Yuyu Zulaikha rupa nya"

"err, hye madam "

"saya ada baca belog awak. saya selalu baca belog orang. amboi, glemer awak ye"

"haa???! madammmm! jangan bagitau orang madam! saya tak pernah bagitau orang kat sini saya ada blog . takde makne nye glemer madam!"

"ehhh, best la belog awak yuyu. saya dah baca tiga bulan, baru awal bulan saya tahu Yuyu Zulaikha student saya. tu pun kawan saya bagitau. lectuter FPM juga"

"alaa madammm! malu nyaa. hmmm. dah madam. jangan baca, banyak mengarut!"

"saya selalu baca blog awak, Hanis Zalikha,dengan doktor tu"

"dah dah, madammm! saya malu"


"selalu la update. saya selalu baca kat bilik saya kalau saya free, cuma sekarang saja tak banyak sangat. banyak buat soalan."



serius, yuyu rasa malu. rasa macam masa tu juga nak lompat lalu guling guling lalu terkinja kinja lalu tutup muka mengada ngada lalu senyum telinga ke telinga lalu makan karipap tak ajak orang lalu kembang hedong 15cm persegi.

macam mana perasaan korang. hehehe. dah la persyarah. mula mula tak nak buat entry ni. malu kot kot beliau baca lagi. tapi yakin yang pesyarah yuyu sibuk, maka, update juga. ngehhngehhngehhh >.<

p/s : bergegas ke kelas Risk Management. tak best

terima kasih sudi baca ^^

137 comments

  1. wahhhhhhhhh..bestnyew jadik YUYU ZULAIKHA.. nama yuyu , Nurul zulaikha ea? sbb tu pensyarah x cam,.haha

    ReplyDelete
  2. lepas ni kena behave la yuyu oiii.. hahahhaha.... bahaya ooo...

    ReplyDelete
  3. best nye jd femes kn =D ble la sy nk jd femes cm kak yuyu

    ReplyDelete
  4. haha. kena hati2 lar pasni. xley ngata pensyarah sendiri dh hehe

    ReplyDelete
  5. tudiaaa aihhh, kalau onie segan gak,hehe...tak tahan duk malu-malu nak lompat2 g eh yuyu ni,hehhe

    ReplyDelete
  6. bg atia yuyu sgt2 bertuah.. hehehehe..^_^

    ReplyDelete
  7. Ala.. Ida pun turut malu jugakkk...
    Larikk...

    ReplyDelete
  8. pensyarahku pembaca blog ku..wahaha..anda diperhatikan Yuyu..

    ReplyDelete
  9. HAHAHA peh, glamor tuh...okla tuh...itu dipanggil penghargaan tuk ko...:D

    ReplyDelete
  10. maunye xmalu kan kak yuyu. hahaha. tp best ape, lect pung tau kak yuyu glemer. weee ;3

    ReplyDelete
  11. Hikhik, nanti mesti dia baca jugak even dia busy :P

    ReplyDelete
  12. alalaal.. comey jia yuyu nie taw.. lecture baca blog. best 2.. :)

    ReplyDelete
  13. alalalala yuyu malu2 plak..xpe yuyu..jgn malu2..yg penting yuyu mmg ikhlas berblogging kan.. ^_^

    ReplyDelete
  14. waa...lecturer pn bace blog yuyu...

    ReplyDelete
  15. yuyu..kawal nafsu...jgn dok melompat tak tentu arah

    ReplyDelete
  16. wahh blog kak yuyu dah femes!hihi

    ReplyDelete
  17. lecturer yuyu kata dia bace blog "doctor tu"... dia refer kpd FATIN LIYANA ke?

    ReplyDelete
  18. Huhuhu..mean ada org yg sudi baca la kak yuyu..pe pon sila singgah kat blog sy juga kak yuyu..im new blogger..syuhadavogue.blogspot.com..menulis biarlah ikhlas..kan??gud luck

    ReplyDelete
  19. mesti skrg yuyu punya muka merah xingat...huhuhu..best gak pensyarah yuyu peminat setia blog yuyu nie...blog yuyu memang best...

    ReplyDelete
  20. hehe..
    namo la malu2,
    kne shuke gitew..
    :)

    ReplyDelete
  21. untungnye..hehe..nanti pensyarah tu bagi markah free..hehe

    ReplyDelete
  22. hikhikk . . mesti mase tu muke yuyu comel gile kann kann :D

    ReplyDelete
  23. waa,, hebat yuyu ni,,
    kalo nunu pon mesti malu sampai 14inci.. hehe
    btw, btol pe madam yuyu cakap
    tuu..

    ReplyDelete
  24. nnt lec risk management tuh bace abes la yuyu...hehehehe

    ReplyDelete
  25. hahahaha...blog saya pun, tak ramai kawan saya yang tahu...segan aih....=D

    ReplyDelete
  26. aisey kantoi plak ngn lecturer yuyu da ade blog. hehe. biasalah..yuyu kan da femes skg, sume org kenal:)
    cm lisa ni alahaiiiiii. ......:((( huhuhu

    ReplyDelete
  27. hihi..glemer dia ^^
    comey je yuyu ni :)

    ReplyDelete
  28. wahh kak yuyu , msti best kn perasaan tu ? hahahaha
    klu kita pn dah tersipu2 dahh .

    ReplyDelete
  29. pensyarah sendiri pun jadi silent reader blog yuyu ye??
    best nye...:)

    ReplyDelete
  30. Sys okay lagi bukan family baca. saya satu family baca senyap-senyap. Dush, malu xD

    ReplyDelete
  31. hahaha..pasni x leh kutuk lecturer yuyu nnt diaorang baca ~heeeee

    ReplyDelete
  32. pasnie pensyarah yuyu pun wat blog...hihi~

    ReplyDelete
  33. haha.. pemes kot yuyu...
    klu terjumpa kak yuyu, terus rasa nak snap gambaq utk ukur tinggi kita yang sama.. haha

    ReplyDelete
  34. mak aihhhh...malu2 plak die ehehhe :)

    ReplyDelete
  35. hehe..popular lah kn yuyu..ramai lah yg kenal yuyu..

    ReplyDelete
  36. gila cumeellll yuyu malu..ngehngehngeh~

    ReplyDelete
  37. apa nak malunya...dah betoi2 yuyu skg dah femes tau...

    ReplyDelete
  38. fuyoooooooooooooooooooooooooooo
    glemerr glemeerr..

    ReplyDelete
  39. kih kih kih .. bole bayang ar yuyu masa tuhh.. sempoi la yuyu kecikk..

    ReplyDelete
  40. haha..klakala kak yuyu ni. org glemer kena jwb NO KOMEN jela ek pasni? ;p

    ReplyDelete
  41. haha klu saya lah saya dah pengsan kot...

    ReplyDelete
  42. wahh best nye,,,tk lama lagi glamor la yuyu

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. hahah belog dah bocor...xleh kutuk lecturer ...hihi....

    ReplyDelete
  45. haha dulu yuyu minat lecturer tu skrg lecturer tu plak minat yuyu (^_^)

    ReplyDelete
  46. wahwahwah..tak dapat disangkal lagi cik yuyu memang glemer..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  47. wahhh,macm retis kak yuyu laa...hehe..
    pensyarah pon knl ...hehehe..
    akak,jemput singgh blog fara...
    http://farahazurah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. HAHA. comel jek. best ahh. kipas ah skit lecturer tu. ne tawu dapat extra marks utk exam. hehe.

    ReplyDelete
  49. yuyu harus bangga bila ada blog yang banyak org suka bacA termasuk lecturer lg tu..

    hehe.. rajin2 update yer yuyu..

    ReplyDelete
  50. inna pun malu juga kalau lecturer inna dpt tahu yg inna ada blog. siap bca lg blog inna..huh, mcm nak sorok muka kat bwh bantal pula..haha! tp kak yuyu kn, blogger yg femes, tu la ramai org kenal...^^

    ReplyDelete
  51. hehe,,ada lak camtu..abis la pasni sume nk sign !

    ReplyDelete
  52. hehe,takpa la lect. tau pun...

    :)

    glemer apa Yuyu ;))

    ReplyDelete
  53. ehhehe..ok la tu yuyu setiadaknya belog yuyu orang bca..bagi yuyu mengarut tapi bagi orang len best eheheh..so teruskan berblog

    ReplyDelete
  54. hehe, sampai lecturer tahu dan kenal. memang muka spot yuyu pasni :P

    ReplyDelete
  55. alala... famous dah yuyu sekarang... sampai lecturer pun kenal... ^_^

    ReplyDelete
  56. hahahaaaaaa... leh dpt A da tu :P

    jemput follow bolg sy dak kcik :P

    ReplyDelete
  57. salam kenal-kenal yuyu..

    mesti anda teruja bangat bile lec folow ur blog kan..klo akak pon terharu beb!!..
    i'm new blogger n baru nak bertatih2 nih..feel free to visit my blog n folow-folow me oso..

    http://mrspuex.blogspot.com

    ReplyDelete
  58. hahaha..lecture pun jadi fan jugak.. femes abis ni...

    ReplyDelete
  59. femes gitu.. sampai lecturer pon bace... ^_^

    ReplyDelete
  60. Cik Arda :D : hahahaah.. nama betul asmidayu zulaikha la sayang ^^

    ReplyDelete
  61. Umar Faruq: tu la pasallll T_T takut la pulak :'(

    ReplyDelete
  62. hahahhaha. yeapp. wuwuu. malunyee. tp dayg tak mcam tu pon. tak siapa tahu blog i. kahkahkah. XD

    ReplyDelete
  63. ahha kalau saya pun, saya segan kalau lecturer baca blog. tak tau nak letak muka kat mana. even kawan sendiri baca pun rasa macam malu yang amat. pelikk. hee :D

    ReplyDelete
  64. haha. panggil yuyu zulaikha yan tak tahan tu. ngee

    ReplyDelete
  65. waah, pnsyarah pn bace blog yuyu...:)

    ReplyDelete
  66. wahhhhhhhhh. terbaik la kak yuyu. :)

    ReplyDelete
  67. hai yuyu zulaikha... saya cikgu sekolah rendah awak.. hehehe!!~

    ReplyDelete
  68. hai yuyu zulaikha... saya cikgu sekolah rendah awak.. hehehe!!~

    ReplyDelete
  69. hai yuyu zulaikha... saya cikgu sekolah rendah awak.. hehehe!!~

    ReplyDelete
  70. hai yuyu zulaikha... saya cikgu sekolah rendah awak.. hehehe!!~

    ReplyDelete
  71. hai yuyu zulaikha... saya cikgu sekolah rendah awak.. hehehe!!~

    ReplyDelete
  72. bestnyeerrr jd yuyu!!! glemer gitu..

    ReplyDelete
  73. yuyu..control yuyu control


    control ayu ;)

    ReplyDelete
  74. yuyu.. singgah la blog nunu yg agak suram ni.. huhu..
    http://nunuulicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  75. mmg malu kalau org luar yg knal kita taw kita ada blog n bca blog kita tu hehe :P

    ReplyDelete
  76. wah..bestnyer..lec dh kagum senang la dapat carrymark tinggi..hehe..puji2 la madam tu...nanti mesti dia cair punya..

    p/s:ooops..kalau madam baca komen,sorry madam..sy gurau2...

    ReplyDelete
  77. tu dia, sampai lecturer pon dah kenal, hehe

    pe lagi yuyu, rajin2 la hapdate, nanti madam tu bosan2 boleh baca, ;)

    ReplyDelete
  78. kerlesssss nyahhh !! uhuhu lecturer pun tau. keep it up yuyu! akk pun suke bace blog yuyu. ringan n entertainingg!! ;))

    muahx

    ReplyDelete
  79. hehe.. comel la yuyu ni..:-)
    msti pnsyrh yuyu pn bc entry ni..hehe

    ReplyDelete
  80. me pun pensyarah gak hehe tapi bkn pensyarah yuyu lah heheheh me baca blog yuyu gak :) glamer dik yuyu--bila nak jumpa MZ?

    ReplyDelete
  81. lecturer pon baca blog..lecturer curik tulang ye bc blog msa keje..hehehe...habes la yuyu pasni..semua pasal yuyu lec tahu nti..hehe

    ReplyDelete
  82. wah . .
    bestnye kak yuyu . .
    na ade blog cam kak yuyu

    ReplyDelete
  83. pergghhh!! gempakk222!!

    psstt, takleh nak cite sal kampus lbh2..hahha... :P

    ReplyDelete
  84. ahaha . segan !

    kak yuyu , fb kak yuyu bukan Schakeyknatul Nabella kan ? sebab budak ni ikot bday dye baru form 5 kot . DP dye guna gmba kak yuyu lah .

    ReplyDelete
  85. weeeeeeeeeeeeeee..ngalahkan retis dah adik sayam akak neh..lalalala
    mintak sign otograp moleh????

    ReplyDelete
  86. sian je die.. hahha.. mesti blushing giler kan...hahha

    ReplyDelete
  87. makin glamer dan popular yuyu..hihi..(:

    ReplyDelete
  88. besnya kak yuyu,dah jadi femes.lecturer pon baca blog kak yuyu ^_^

    ReplyDelete
  89. sampei pensyarah pon folloa n bace entry sis yuyu ni..ni glamer tahap gaban peringkat ke 9 ni..hu2

    ReplyDelete
  90. rajin2 la bodek lecturer dekat blog haha

    ReplyDelete
  91. alamakkk.. adoi.. kalo syud jadi kak yuy..mmg balik terus cek setiap entry..

    ada x aku terkutuk tanpa sngaja lect ni?? huhuhu...

    tapi.. best arrr.. lect pon baca..
    pemes3...

    ReplyDelete
  92. muahahhaa..syok yuyu...lecturer pn bace..keke

    ReplyDelete
  93. hahahaha malunyeeee pensyarah bace :P tapi bangge gileer!!

    ReplyDelete
  94. wah..untung ad ad lecturer bce blog yuyu kn..hehe

    ReplyDelete
  95. comel giler lecturer yuyu tuh bace blog mude-mudi nih :)

    ReplyDelete
  96. hehehe kan dah pemes kat lecture.haha dah retis bebenor ney :)

    ReplyDelete
  97. femesnyerr! smpai lecturer pun suke bce..;)

    ReplyDelete
  98. saya pun pelajar kuis jugak. selalu jugak baca blog awak ni yuyu :p

    ReplyDelete
  99. wahh sampai lecturer pn suka baca blog ni. hebat sgt yuyu ni ! ;)

    ReplyDelete
  100. dpt bygkan btape malunye kak yuyu... tapi MB rase lebeh pade bangge dengan pencapaian kak yuyu.. toi tak? HAhA

    ReplyDelete
  101. akk pown selalu bacer blog awk~:) hehe~ ritu tegur depan library~ tapi awk cam pelik jek tgok kan? cian dy~ mls nak ganggu awk sebab cam ngah busy jek ngan kwn tu~:)

    ReplyDelete
  102. hehhe..lucu la..nanti sek sok dah ade anak saya nak letak nama yuyu zulaikha la..kc femes cm yuyu..nama yuyu best..dari ari tu lg duk terpikir2 ape la nama sebenar..
    singah la blog saya..http://asmadaud.blogspot.com/
    saya akan berbesar hati..^^

    ReplyDelete
  103. hehee, bestnyeeee :D yuyu mmg famous pun kan. ehehe

    ReplyDelete
  104. salam ziarah semua...

    jom terjah blog buaya..

    best tak ingat..hehe

    ReplyDelete
  105. blog yuyu bese2 je..nk kata ada pengisian kurang..cuma lbh berkisar peribadi. 2nd time dtg sini.

    ReplyDelete
  106. eceyhhh hampir femes dekat kolej . grrrr !! , hehe .

    ReplyDelete
  107. kak yuyu dah pemes amor mcm retisss dh.. hehe:))

    ReplyDelete
  108. :) hanya mampu tersenyum baca entry nie...

    ReplyDelete
  109. hii yuyu...
    wahh sempatt pujiii pensyarahh heheh..
    cOmpemm lulus subject tuh nantiiii *wink

    sajee gurau2 dikkkk =)

    ReplyDelete
  110. hahahhahaha! adoiyaiii

    kalau My tamo ke kuliah 44 hari dahhhh hehe

    ReplyDelete
  111. hyee :) terima kasih sebab datang blog saya.

    ReplyDelete
  112. aaaa gua pon malu jugak. *berjangkit

    ReplyDelete
  113. Best nye jadi Yuyu Zulaikha..
    grrr!!!

    ReplyDelete
  114. Uii, pensyarah baca tu. :D Kalau nazu, takat ustaz nazu je baca, hehs -.-' Ada satu hari tu, dalam kelas agama. Tengah buat ujian sikit. Tiba-tiba ustaz tanya, "Syaza, kamu tak update blog kamu ke?" Terkedu terus, haha xD

    ReplyDelete
  115. Hye yuyu dak comel...suke bace blog awk..hehe..kita nk follow awk ye..n_n

    ReplyDelete
  116. msti 1 kolej tu tau blog sis yuyu kan...srnk je kan.hahaha

    ReplyDelete
  117. WAAHH.BANGGANYA LECTURER KENAL SEBAB BELOG.MESTI BEST KAN KAK YUYU :D

    ReplyDelete
  118. MESTI COMEL AKK YUYU TIME MALU2 KUCING XD

    ReplyDelete
  119. LEPASNI TULIS BANYAK2 BIAR ORG KENAL TAUTAU :D

    ReplyDelete
  120. fuyoo..semua org kenal akak kan..beshnye

    ReplyDelete
  121. blog fofular..sbb tu lah rmai tahu..huhuu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.