Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Yuyu Bertukar Menjadi Kucing Mengada Ngada.

Assalamualaikum ^^

mempersembahkannnn! muka basi ini hari!




cak! tekejut tak selepas tak update berjam jam? ya. yuyu sangat sibuk dengan keluarga yuyu hari ni. baru nak pegang saja laptop, terus teringat nak siapkan langsir. nak pegang je laptop, terus ingat nak kemas barang barang. haish. ada saja kerja.

tapi besok........*macam dalam drama Melayu*

yuyu memang ada kerja. yuyu akan menjadi pekerja bertauliah. dan yuyu akan mengucapkan Selamat Tinggal kepada belog selama 8 jam. sobbsobb. yuyu akan menangis mengada ngada esok. ini kerana, yuyu terpaksa merelakan diri yang kudus ini menjadi pekerja di Batik Gallery.

derr. wa hebakk kemain wehh bab lukis batik! siyes ni! sambil wa buat muka ketat ni!

tak syok betul. baru ingat nak menghabiskan kerja kerja belog yang banyak terbengkalai ni. tapi tak apa, demi nak tolong boss lama yuyu yang kekurangan pekerja esok, maka, yuyu akan tolong la dengan hati yang "err, boleh la ikhlas nye"

demi menjadi pekerja 8 jam yang berjaya, maka, dengan ini, yuyu terpaksa tidur dengan cukup demi mendapatkan wajah yang sempurna tanpa iras iras panda mata lebam. yuyu kena lebih bersemangat esok! okay tak. jujur. terpaksa buat buat lebih bersemangat -..-'

oohh. dan sedikit perhatian kepada yang ada membuat kontes, giveaway, segmen ke apa apa la, sila kan memberi url kerana, pagi besok akan yuyu promote sebelum menjadi pekerja yang bersemangat tak ketahuan hala. tapi, promote dalam satu entry je la ye :)

pandai pandai nanti pembaca pilih.

baik lah, yuyu tidur dulu la ye kawan kawan sekalian. kalau rasa rindu dengan Thumberlina ini, sila la tepek bijik mata kat gambar gambar ni 89saat. hikhik ^^



ehhhh! tunggu! jom Vote yuyu untuk DiGi WWWOW Awards ye. kelik SINI untuk vote.
                                                    
terima kasih sudi bace ^^

Comments

  1. alololo comeynya kucing ni... hahahaha

    ReplyDelete
  2. xmo kiss nnt kna babap..haha
    lawa tdung yuyu~ leh mtak satu..haha

    ReplyDelete
  3. alolo.. selamat bekerja kucing kupu-kupu kecik..hehe

    ReplyDelete
  4. hihi macam2 la yuyu ni..

    ape kata join contest nurul ^ ^

    http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/05/mini-contest-pertama-anjuran-nurul.html

    ReplyDelete
  5. comeynya...

    hehe..keep comeling k..

    ReplyDelete
  6. comel kucing ni.. selamat bkerja.. :D

    ReplyDelete
  7. ok,akhirnya keluar jugak muke kuning ni ...COMEL KUNING !!hehehe ..akak,jom sahut cabaran fara ..sebulan amik gambar pakai shawl atau apa2 yg mampu tutup kepla dgn bnde kuning ...hehehe ..try aw akk ..hehehe ...

    ReplyDelete
  8. pandainya yuyu belit tudung ;)

    all de bes besop !

    ReplyDelete
  9. perghh..comey la lu ni der..diyes wa cakap sama lu..hehehehhe!!~

    mesti rindu kat yuyu esok ^__^v

    ReplyDelete
  10. aku pekerja bertauliah pon leh je apdet blog kat tempat keje..keje totap jalan

    ReplyDelete
  11. haha..comelnya kucing!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  12. comel nyer.... 8 jam je pown... Hazieq pernah tinggal 2 bulan... huhuhuu

    ReplyDelete
  13. alala...comel nya kak yuyu, semoga kak yuyu habis menyiapkan kerja menjahit langsir ye..hihi

    ReplyDelete
  14. haha..hello kitty sgt.wah,keje batik gallery?hebat!

    ReplyDelete
  15. kucing yg sgt cute penah ika jumper...
    :)

    ReplyDelete
  16. Meow...meow....grrrrreow...grrrrreow....[kucing gatai]

    ReplyDelete
  17. alololo...ish..ish..ish...

    selamat bekerja

    ReplyDelete
  18. yuyu...... wat la tutorial pakai tudung mcm tu... sy try pakai tp nmpk leher pulakkk :(

    ReplyDelete
  19. COMEYNYAAA GAMBAR KAK YUYU.KIUT BANGAT :D

    ReplyDelete
  20. MATA BULAT.AMBIK MATA KAK YUYU NANTI.KIHKIH :D

    ReplyDelete
  21. RANDOM GIVEAWAY MASIH DIJALANKAN :D
    GRAND PRIZE RM100,COKLAT RBOWNIES,CONTACT LENS SPONSORED BY PRETTYGIRLSLENS,REVIEW BLOG:D

    ReplyDelete
  22. RANDOM GIVEAWAY MASIH DIJALANKAN :D
    GRAND PRIZE RM100,COKLAT RBOWNIES,CONTACT LENS SPONSORED BY PRETTYGIRLSLENS,REVIEW BLOG:D

    ReplyDelete
  23. RANDOM GIVEAWAY MASIH DIJALANKAN :D
    GRAND PRIZE RM100,COKLAT RBOWNIES,CONTACT LENS SPONSORED BY PRETTYGIRLSLENS,REVIEW BLOG:D

    ReplyDelete
  24. comellnyerr laaaaaaaaaaaa~^^

    ReplyDelete
  25. comel bangatt !! eee gerammm...jgn cakar...ehhehe=p

    ReplyDelete
  26. bertukar.
    rajinnya kak yuyu.
    dpt gaji?

    ReplyDelete
  27. dgr citer kucing ni masok spital sbb keracunan friskies. hehe

    ReplyDelete
  28. kucen yg tomey2.. hik! kita tunggu jgk yuyu hapdate walopn 80jam meninggalkn blog.. mish u!

    ReplyDelete
  29. warna selendang same ngan langsir .


    adekah suratan ? atau kebetulan / hah

    btw , selamat bekerja yuyu :D

    ReplyDelete
  30. aduhai.. cntik sungguh makhluk Allah ni... teguhkan iman ku...huhu

    ReplyDelete
  31. COMELNYEEE..hehehehe...macam teletubies kuning...kehkehkeh...Twinki winki,Dipsy,Lalla.pooo..hehe

    ReplyDelete
  32. meoww meowww. awak sgtsgt comel ! ^^

    ReplyDelete
  33. jadi kucing pon cumil jadi orang pon cumil.. :)

    ReplyDelete
  34. hadoi! bleh tergoda mau tengok kucen ni lama-lama. xD

    ReplyDelete
  35. hadoi! bleh tergoda mau tengok kucen ni lama-lama. xD

    ReplyDelete
  36. yuyu pndai buat batikk..wahh~~~

    ReplyDelete
  37. Yayy kebetulan sy first time buat giveaway ni. yuyu dah offer nak tlg promotekan pulak. i loikeee! rezeki youuuu~ haha.

    okay ini link giveaway sy:

    http://ideatheyanasensei.blogspot.com/2011/05/yanasenseis-first-giveaway.html


    thank you yuyu~ :))

    ReplyDelete
  38. hahaha..kucing yg sangat comel !:)

    ReplyDelete
  39. wah comey yuyu..

    lagi2 yang misai kucing garong..hehe

    Entri terbaru >Bila bercerita ttg Cinta

    ReplyDelete
  40. selamat bekerja ya kucing cumill~
    tolong la promote my 1st bloglist k..jemput yuyu join sekali

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html


    terima kasih daun keladi:)

    ReplyDelete
  41. Yuyu the cat..

    Sila buat tutorial macam mana nak pakai shawl camtu. Serius cantik. Please pleaseeeeeee.


    Jom tengok:
    Maxi Skirt Custom Made. Sendiri Pilih Warna, Sendiri Tentukan Saiz

    ReplyDelete
  42. hehehee..comel la yuyu ni...
    jom join contest ida sempena hari ibu:

    http://norlida89.blogspot.com/2011/05/contes-i-love-my-mom.html

    ReplyDelete
  43. comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy <3

    ReplyDelete
  44. terfikir macam mane lu lilit tudung lu tu .. wa terminat .. wa lilit macam haremmmmm je :((

    ReplyDelete
  45. RAJINNYA KAK YUYU KEJE ;D
    KEJE RAJIN2 YEEEE :)

    ReplyDelete
  46. misai 2 panjang sangat...ha3...=P

    ReplyDelete
  47. comelnye doraemon...
    hehehehehe..

    vote la gmbr ni...

    http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=260411011823804

    ReplyDelete
  48. siyes chomey buat muke kuceng tu!~

    shuke!

    ReplyDelete
  49. record hazieq tinggal kan blog 4 bulan...

    Entri terbaru.. http://ajit171.blogspot.com/2011/05/selamat-hari-jadi-ibu.html?showComment=1304617611574#c5465668128387130773

    ReplyDelete
  50. nak tempah batik cap yuyu selori boleh tak???hehe..

    suke ahhh tgk mata hitam yuyu tu..besaqqqq!!!

    ReplyDelete
  51. Selamat memulakan tugas...
    Yuyu nak keja kat Galeri Batik kat mana ?

    ReplyDelete
  52. alalala..kak yuyu ni comel sangat la ^^

    ReplyDelete
  53. jom join segmen ph..yuyu comel sgt2hehe

    http://jai-diari.blogspot.com/2011/05/segmen-phbenda-yang-paling-aku-suk.html

    ReplyDelete
  54. pembetulan.. url segmen ph tu

    http://jai-diari.blogspot.com/2011/05/segmen-phbenda-yang-paling-aku-suka.html

    ReplyDelete
  55. Alamak!Nak buat ape la 8 jam tanpa baca entri baru Yuyu ni... hehehe

    ReplyDelete
  56. rs mcm nk cobit2 je pipi tu...hahaha

    ReplyDelete
  57. Salam, aduh lawo nyer mata kucing tu :)

    ReplyDelete
  58. nak jadi kucing pulak?? meh tengok entry terbaru saya.. mood: jeles. dia masuk surat khabar.. KENAPA????

    ReplyDelete
  59. Selamat bekerja Cik Yuyu..hehe..Cun mcm hello kitty..meow2... ^_^

    Jom Join :
    Kelas Belajar Bahasa Korea

    ReplyDelete
  60. Yuyu plzzz tlg makbulkan permintaan Anis..
    Tlg wat tutorial nak pakai shawl mcm kt atas ni..
    Cantik..
    Dah lame teringin nak try pakai shawl mcm2..
    tp xtau cara...
    Plz.. Plz... Plzzzz.....

    ReplyDelete
  61. meow comellllssssss.yuyu knp comel?

    ReplyDelete
  62. GAMBAR NO.2 TU COML HABIS.I LOIIKEEE :D

    ReplyDelete
  63. MACAM MANA CARA PAKAI SHAWL MCM KAK YUYU TU.SUKAAAAA LAAAHH :D

    ReplyDelete
  64. RANDOM GIVEAWAY DITUTUP PADA 7MAY 2011.11.59 MALAM :D

    ReplyDelete
  65. alahai..chumelnyer kak yuyu ni.. ^^

    ReplyDelete
  66. comeynye yuyu wpon ade misai kucing .ehehehe :)

    ReplyDelete
  67. yuyu comelnye..shawls tu..heee...:)

    ReplyDelete
  68. teringin tgk muke yuyu zulaikha without contact lens..sayer pon yuyue jugak..

    ReplyDelete
  69. yuyu, boleh ajar canne nak pakai selendang macam yuyu pakai dalam entri ne ? thanks. ^^

    ReplyDelete
  70. yuyu... vote kamooo... :D
    hope yuyu pn x malu nak votekan jugak :D

    ReplyDelete
  71. comel betul la yuyu ni..sweet cute 'thumbelina'
    >_<

    ReplyDelete
  72. woahh ! muka akak macam heroin dalam sinetron 'Cinta Melody' :)

    ReplyDelete
  73. salam yuyu...
    wah chumel la kucing ni..
    errr baka jns apa ye??hihih

    ReplyDelete
  74. alololo.. comel kemain ! rasa jelez la pulak ! hahahah ^^

    ReplyDelete
  75. hyyuh!! CUN! gile Yuyu... Comeyll2!! Jeleszt sy XD... Yuyu.. tukar mukee leyh x??!!

    ReplyDelete
  76. saya yang ke seratus

    akak comel=)
    meh la blog saya kalo ada masa ..
    saya budak baru belajar =)

    ReplyDelete
  77. : banyak nye orang kiss yuyu..=D

    yuyu, kalau sudi meh la follow blog sy pulak ye ^^,
    http://suehazrie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  78. hamboilahhhh...kalo semua kucen comel macam ni memang akak bukak satu nersury untuk kucen lahhhhh

    ReplyDelete
  79. yuyu yuyu yuyu yuyu ajar lah cane nak pakai selendang macam yuyu pakai dalam entri ne ? PLEASE.... :)

    ReplyDelete
  80. WAH WAHHH GOJEZ TU. BULEH NGURAT TAK

    ReplyDelete
  81. meow meow meow yuyu comel.yuyu,anda di tag di blog saya.

    ReplyDelete
  82. yuyu...mana yuyu??rindu gila ni...


    YUYU!! MUNCUL LAH...DAH TERMIMPI2 KAN YUYU NI..SIYES NI!

    T__Tv

    rindu kat yuyu~~

    ReplyDelete
  83. rindu yuyu~~~


    rindu yuyu~~~


    rindu yuyu~~~


    rindu yuyu~~~


    rindu yuyu~~~


    rindu yuyu~~~


    rindu yuyu~~~


    rindu yuyu~~~

    ReplyDelete
  84. rindu la kat yuyu..muncullah~~~

    ReplyDelete
  85. misai tu nampak kiut.! >.<

    baik la yuyu ni tlg promote.. pehal aku rasa mcm dok kipas yuyu je pagi nih??

    ReplyDelete
  86. alololo..comel nye..ahahaha..tergelak aku..~_~

    ReplyDelete
  87. http://says.my/fatinnanad/persona3

    ReplyDelete
  88. macam Hello Kitty pulak. chomel.
    ohh, cantek lah yuyu pakai shawl camtu. gojes. ;)

    ReplyDelete
  89. hehehehe...comel tol yuyu nie...wat cammana pun, stil maintain comel

    ReplyDelete
  90. suke sgt tgk gambar2 yuyu...sgt comel la...

    ReplyDelete
  91. sumpah lawak . nasib baik comel . haha

    ReplyDelete
  92. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  93. hai kakak cantek. feel free to view my blog.thanks for ur click. hehe. dah folo kakak :))

    ReplyDelete
  94. comel la awak nie...adui..comel jugak ur blog...miow..miow....

    ReplyDelete
  95. comeinya yuyu ni~~~geram tengok!!^^

    ReplyDelete
  96. waa..cari duit last2 minit~~bukan yuyu da ade duit dr blog ke?^^

    ReplyDelete
  97. cantik yuyu pakai shawl style kanan tu.. nak cube gak.. cane ye pakai tu

    ReplyDelete
  98. kak Yuyu tlog aajar pakai shawls tuuhhh

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top