Entry Terakhir.

by Yuyu Zulaikha, 5:49:00 PM
Assalamualaikumm ^^

nak tunjuk gambar ni kat emak, mesti emak terus eksaited nak ke Genting. emak pencinta setia bunga bungaan.

balik dari kelas dengan segera terus update belog dengan kadar lebih pantas dari biasa, yuyu capai netbook dan terus update entry pun dengan harapan entry kali ni sangat ringkas . jantung dah berdegup pantas kemain. nak saja yuyu cakap kat jantung "rilekk derr".


sejurus yuyu mempublish entry ini, perlulah korang membayangkan yuyu memperosokkan dengan gagah nya baju baju dalam bagasi kerana malam ni yuyu akan berambos balik ke Langkawi untuk 2 hari. 2 hari je? hmmm. lebih baik tok sah balik ye dak.

maka dengan ini, entry tok sah nak cakap la kan. jangan harap la yuyu nak update belog bila dah kat langkawi dalam masa singkat ni. pasti nya yuyu nak menjadi pengapit pengantin paling setia. nak juga menjadi anak mithali yang selalu mempunyai kualiti masa yang baik dengan keluarga.

kan kan kan?

belog tak pe. bukan ada orang nak bace pun. sobbsobb. siyes tengah mengada ngada touching ni.

adik kat langkawi dah pesan macam macam dah. ingatkan nak pesan akan keselamatan yang baik sepanjang perjalanan. tapi hampeh. yang di pesan oleh beliau adalah "kak, nak kasut converse baru" "kak, bawa balik kaler baru" "kak, beli kat adik batery kamera" "kak, beli earphone. -..-'


dah dah tak nak merepek lama lama dah. nak bersiap bergegas ke langkawi dengan segera.

p/s : korang sudi sudi la jenguk belog yuyu kalau yuyu tak update belog pun ye. sobbsobbb.


terima kasih sudi bace :)
SHARE 112 comments

Add your comment

  1. okeyyy. nanty naik feri elok elok yea :)

    ReplyDelete
  2. jumpa dua hari kendian yuyu..smoga slamat dalam perjalanan pulang

    ReplyDelete
  3. uiks. terkejut. ugt nk stop blogging dah.
    tak boleh dah la jadi silent reader. keh keh keh~ ^^_

    ReplyDelete
  4. pasni YUYU lakkkk kaweeennn.
    akak nak gi tau :)

    ReplyDelete
  5. Waaaa, mentang2 lah takde koko kan. HUHU. 2 hari je nak balik. Hampehhhh, tapi mesti seronok dapat jadi pengapit paling setia (^_^)

    ReplyDelete
  6. selamat menjadi pengapit yang comels~

    uiks..gmba 2 kat genting ea ? ingat cameron...hmmm~

    ReplyDelete
  7. selamat pulang..sob2.. *geheh.. hv fun!

    ReplyDelete
  8. hahaha.. xsabar giler nak balek langkawi untuk jadi pengapit ek :)

    ReplyDelete
  9. hye yuyu hati2.kim salam org langkawi then said tahniah pada mempelai :)

    kalau sudi singgah

    http://gadiscactuz.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hehehe..nak bukak ke tak ek kalo ko tak hapdet..

    ReplyDelete
  11. erkk yuyu...semoga selamat sampai..boleh tak nak kirim cekelat daim sebungkus dengan cekelat yang sedap2 tak nak murah2??? nanti pos tau.hehehehe.....sekian...

    ReplyDelete
  12. woot woot. alorh cian. "kak nak ikut p langkawi :D'

    ReplyDelete
  13. semoge akak yuyu selamat sampai ke langkawi dengan selamat ye . .jage diri :)

    ReplyDelete
  14. acececece,tade orang baca la sangat cik yuyu ni,cepuk kang, cik yuyu balik leklok auwwww....jaga diri cik yuyu,sayang cik yuyu <3

    ReplyDelete
  15. hahaa ! comel je adik yuyu tapi gram jugak kadang2 tuh kan. suke sgt mx beli barang. haha

    ReplyDelete
  16. ok, balik langkawi mau coklet kisses.
    amaran keras, bye ! haha

    ReplyDelete
  17. erk!mcm laa takde org nk bace blog kak yuyu..blog kak yuyu kan hebat !

    JOM JOIN BLOGLIST HARIS!!

    ReplyDelete
  18. hati-hati dalam perjalanan ke Langakawi tu yeeee :)

    ReplyDelete
  19. Rindu laaa tuhh kat blog nanti.. Xper yuyu.. Tahan laa untuk 2 hari ekkk...

    Eza pun rindu gak kat blog yuyu nty... walau x komen.. Tapi selalu jer baca... Nty dah abes... Upload laa pic kawin tuhh cepat2.. nak tgk jugak .. ^_^

    ReplyDelete
  20. oh, blik lgkawi n tak update 2 hari je. ngatkan ape td..

    ReplyDelete
  21. hehe biasa lah adik2.. menge-paw kakaknye.. hihi

    moga selamat perjalanan pergi dan balik ye yuyu.. =)

    ReplyDelete
  22. ada kenduri kawen ke yuyu hehe

    ReplyDelete
  23. haha! dont worry yuyu... saye tunggu yuyu blek.. chewahh! moge slmt smpai!

    ReplyDelete
  24. naik aper?bas,kapal laut or kapal terbang..hikhik...

    ReplyDelete
  25. homaigod yuyu....nak ikut balik langkawi......

    ReplyDelete
  26. mesti la ade org baca jugaklah yuyu. huuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  27. hehehe macam2 punya pesanan da.. :p

    adk beradik yyu ada bape ramai?

    ReplyDelete
  28. haha kak yuyu ni kalakor laa. always exaggerated but that's the best part yang nak bace hee suke baca kak yuyu ngarot.

    akak, kenapa takde archive kat blog akak, senang sikit nak stalk. hahaha btw saya follower baru kupukupukecik ^^

    ape2pun. selamat balik kampung :)

    ReplyDelete
  29. ahahaha, adik dayana pn mcm tu gak kak yuyu, mintak2 aje.. :P .. dayana dpt pg uk nti ada ke mintak kasut bola - _ - ' ish3.

    good luck jd pgapit pengantin, and have a safe journey :D!

    ReplyDelete
  30. ekekee . sgt bersemangat tue . .

    take care yaww kupu2 kecik.!! hehee . .

    ReplyDelete
  31. Have a nice trip Yuyu!!! ^_^

    ReplyDelete
  32. kakak nak hand bag baru kikikiki....selamat berjalan dan pulang ye yuyu

    ReplyDelete
  33. wahh syiokne balik rumah..jelez2!!!

    ReplyDelete
  34. jijah tetap baca...

    selamat sampai langkawi yuyu..semoga perjalanan selamat!

    ReplyDelete
  35. yuyu.. hati2 ea balik nanti.. mesti rindu kat yuyu nanti.. sob3 T__Tv

    ReplyDelete
  36. yuyu!!! errr... jadi pengapit ea? jangan lupa snap pic and upload kat blog.. nak tengok yuyu.. mesti comel gila :D

    ReplyDelete
  37. haha.. kesian yuyu kena buli ngn adik ea.. tak pe2.. mai saya tambah pesanan kat yuyu..

    balik tu hati2 ea sayang :D

    ReplyDelete
  38. pandai yuyu cari tajuk2 entry yg menjojolkan biji mata org...hahaha

    ReplyDelete
  39. take care sis yuyu..
    tak sabar rasanye, nak tggu entri t'baru sis nnti.. :)

    ReplyDelete
  40. ya allah,kau berkatilah perjalanan cik yuyu zulaikha ni.semoga beliau sampai dengan selamat ke langkawi dengan keberkatan dan perlindungan yg engkau berikan padanya.amiin ya rabbal alamiin.semoga allah melindungi perjalanan cik yuyu.

    ReplyDelete
  41. hati-hati kak yuyu...=)..

    ReplyDelete
  42. wah..best nye dpt balek..aty2 pulang..:)

    ReplyDelete
  43. have a nice journey kak yuyu comel! :)

    ReplyDelete
  44. ala chumilnya dear....tecik je...

    ReplyDelete
  45. slalu skodeng blog yuyu walaupun yuyu tak hapdet sebab suke tgok muka yuyu yang comel tu :)

    ReplyDelete
  46. salam kak yuyu :)
    hati2 di jalan langkawi :)

    ReplyDelete
  47. suspenderrrr jela yuyu ni..huhu :D

    ReplyDelete
  48. yuyu...jgn lupa bawak balik kl cekelat bebanyak tau...hehe...

    semoga selamat perjalanan pergi balik yuyu...

    good luck jd pengapit.jgn tertukar jd pengantin tau...:)

    ReplyDelete
  49. yuyu..saya suka blog awk..suka baca...and suka tgk muka awk..kiut and tembam..hari2 saya follow blog awk..=)

    ReplyDelete
  50. selamat pulang yuyu... hv a great weekend^^... btw sy follow di kupukupukecik yg comeii ini..=p

    ReplyDelete
  51. huhu..yuyu dok kt langkawi rupernya...hati2..yaa..=)

    ReplyDelete
  52. hamboihhhh...yuyu jadi pengapit pulakkk dia nieee...apepon, kite tggu yuyu punye turn lakkk..ekeke :D

    ReplyDelete
  53. nk g situ gk..tp mk abh x bg..sob2~ ='(

    ReplyDelete
  54. moga selamat perjalaana pergi dan pulang...gegas2 jgk..tp hati2 yek...slamat mjadi pengapit yg awesome.hehehe.pasni gliran yuyu lak kena kepit =p

    ReplyDelete
  55. have a nice holiday.. t balik update cite hangat kat langkawi plak.. ;)

    ReplyDelete
  56. Wah yuyu belilah cokelat byk2 pastu buat giveaway kat kitorang nk nk nk??

    ”XOXO, Chempaka Sari.”

    ReplyDelete
  57. alalalalaala comeynya muka innocent tuuuuuuu
    2 hari tak cukup tu balik langkawi

    ReplyDelete
  58. langkawi ke?best2..shopping puas2

    ReplyDelete
  59. yuyu! balik kot mana? kola peghelih? kola kedah? flight? ataupun berenang? keh3x :D

    ReplyDelete
  60. pasnie buleh yuyu..hapdet pasal wedding tu pulak..wee~

    ReplyDelete
  61. tajuk mengundang heatt attack. hoho. btw, hav a save journey. aminnn.

    ReplyDelete
  62. alalalall yuyu, jangan lah tak update !maya rndu kot kat yuyu nanti ~

    ReplyDelete
  63. yuyu tak hapdet pun akak akan dtg jenguk blog yuyu 4 5 6 kali satu hari...^^

    ReplyDelete
  64. title nak gempak suspen...menci tau

    ReplyDelete
  65. selalu jadi silent reader sini..nk komen..bnyak dh yang komen..hehehehe....

    yuyu..jemput join bloglist yg xde sambutan nie...hukhuk....support ckit..hehehehe..cik yuyu pnah x g blog maira??selalu komen2 je kt sb or KBU..

    http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-penceloteh-comel.html

    ReplyDelete
  66. Hai yuyu, saya blogger baru. Saya dah follow blog yuyu. Jemputlah datang ke blog saya. =)

    ReplyDelete
  67. he3, naik feri kat Kuala Kedah ke Kuala Perlis?

    ReplyDelete
  68. salam yuyu ;)

    new blogger here.

    wahh,bestnya. ape2 pun take care taw kat sane.

    http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  69. urm...sonok nye ke sana..siyes xpnah ke genting,ke cameron ada la lam 3 kali,kot?

    ReplyDelete
  70. selamat pegi dan balik ye dear
    jangan nakal2 eh..mesti ramai nak mengorat sipengapit nanti..
    erkss??? jadi pengapit ke??? alolololo nanti hilang seri lah dik..adehh

    ReplyDelete
  71. Hahaha~ Adik cik Yana pun camtu. Bukan nak doakan keselamatan kakak dia, tapi suruh beli macam-macam untuk dia. Hampeh tol. Hahaha~ Semoga selamat pergi dan pulang cik Yuyu :)

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  72. SKRG NI MESTI KAK YUYU TENGAH BERGUMBIRA.KANKAN ? XD

    ReplyDelete
  73. KAK YUYU,KAK YUYU,TAJUK ENTRY NI MENAKUTKAN.HI HI

    ReplyDelete
  74. jalan lupa bawak balik coklet banyak2, hehe :)

    ReplyDelete
  75. haih.
    rindu nak baca entry yuyun.
    bese 2 4 kali update sari.
    ni 2 ari dah sonyap yo.
    hehe. cepat balek ye kakak.
    update manyak manyak punye.

    ReplyDelete
  76. Hi Sis Yuyu
    Selama ni jadi silent reader je. Kali ni nak komen la. Hihi.
    Suka blog sis yuyu. Tak sangka sis yuyu 22 tapi gaya macam budak umur 11 tahun je. :)
    Keep on blogging sis :)

    ReplyDelete
  77. yuyu , nak join contest takk ?
    pasal admire ni hihi^^

    http://quratulmazani.blogspot.com/2011/05/post-anda-mesti-bertajuk-first-contest.html

    ReplyDelete
  78. x tau nk komen pe..tp nk komen gak sbb nk dpt kisses drpd cik yuyu..haha
    just kidding..selmat pergi & balik ye =)

    ReplyDelete
  79. Selamat berambus balik Langkawi ye Cik Yuyu... jangan nakal-nakal... hehe...

    ReplyDelete
  80. Knape kat gambar kak yuyu tu , muka kak yuyu mcm pucat??

    ReplyDelete
  81. cik yuyu..comelnya pic hehe..nape wat mke cmtu..cute..hehe

    ReplyDelete
  82. aduhh, hari ni sushi memang baca sume entry kak yuyu.mencari tips untuk menjadi cm akak.:)

    ReplyDelete
  83. HIHI.ENTRY NI PUNYA TAJUK MCM MENAKUTKAN SIKIT XD

    ReplyDelete
  84. KAK YUYU SANGAT COMEL DLM GMBAR TU :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha · THEME BY WATDESIGNEXPRESS