Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

3 Lukisan dari blogger blogger hebakk | entry penghargaan

Assalamualaikum ^^

tengah juling mata tatap 786438270.89 kali akan lukisan lukisan indah yang di buat oleh 2 orang blogger ni. memang terasa jeles juga sebab tangan ni tak ada bakat melukis. kalau lukis ayam, dah orang kata macam sampul surat! uwarrr!

lukisan hebakk ini di lukis oleh Firdaus Husain. lawa kann. ish. dah boleh ganti E MUDA la lepas ni. boleh la Firdaus Husain jadi F MUDA ye dak. hikhik. gurau saje. alaaa.. rasa nak tampal letak kat pintu bilik. agak agak kalau yuyu lukis muka F MUDA ni, jadi ape la rupa nya.

terima kasih F MUDA. heheh.. JOM SINGGAH BELOG BELIAU


yang lawoooo cute ini di lukis oleh AUNI. ya.. kali kedua beliau lukis untuk yuyu. lukisan pertama beliau di entry INI. memang dia ni ada bakat betul. setiap lukisan auni, memang lawoo. kalau lukisan tadi yuyu nak tampal kat pintu, lukisan ni, nak tampal kat dinding pulak la. hikhik. 

terima kasih sayangg. JOM SINGGAH BELOG BELIAU.


errr. yang ni lawa ke tak ha? puihhh! sampai hati ASHRAF LATIFF ni. memang nak kena sakai dengan yuyu. baru tengah syokk kemain tengok lukisan dua dua atas tu, tengok je lukisan ni, terus ter jojol halkum yuyu. apa dah!  dah la mata zombie! hidong kerbau! sampai hati!



hehehe.. best juga kan bila di lukisan kan gambar ni. haish.. seronok tengok orang ada bakat melukis. haishh. jeles. :(


nak tengok lukisan dari blogger untuk yuyu yang lain? NIH! BACE NI!

terima kasih sudi bace ^^

Comments

  1. BESTNYE..!!! SUROH DORG LUKIS PIC KITE PULAK..! HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. ada bakat betul..tgk yg last gelak sorang2...

    ReplyDelete
  3. da tgk video xuxu zabedahh. haha. lawakla.

    ReplyDelete
  4. YANG LAST TU PALING TAK BOLEH TAHAN.KEHKEH.KIUT MIUT XD

    ReplyDelete
  5. cuba kalau lukis sampul surat, mesti jadi ayam.. hehe

    ReplyDelete
  6. hahahahhahahaa... tgk dua2 atas tuh ayu jekkk
    sampai bwh.. opocot!!! kehkehkeh

    nice la!!

    ReplyDelete
  7. org popular mcm yuyu memang ade org nak lukiskan. saye nak lukis tak reti. reti komen je. hehe

    ReplyDelete
  8. wahhhh berbakat besar diorang ni.. =)

    ReplyDelete
  9. haha,, terkezut sat tgok yg last..
    adesss.. nk try lukis gak.. masa masa masa.. dimana kau.. :'(

    ReplyDelete
  10. haha, ashraf latiF!!! terjah!!! haha
    kombang idung yuyu!!

    ReplyDelete
  11. hamboi dak asyraf tuhhhh...mau kena cium eh..ish ish ish
    yg pertama tu cute in the world lah...comel gilo aihhh
    sayamm...nanti inbox your add ya! small goodies on the wayyyy...eh

    ReplyDelete
  12. gelak guling2 tengok yang last tuh..gagagaga, =)

    ReplyDelete
  13. wahahahaahah.nk guling tngk lukisan ke3.ades.

    ReplyDelete
  14. muhahahahaahahhahahahahahahahahahha!!!!







    nak along buat versi along pulak ke?.. heheheheheh...

    ReplyDelete
  15. sabo je la gambar yg last tu..

    ReplyDelete
  16. lukisan last tuh camtaek!

    terkujat aku!LoL

    ReplyDelete
  17. eh eh..ade lagi auni kt sini ! hehehe.yg last tu stylo giler kak yuyu ! *gelak berguling kt sini. HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  18. Jeles! yuyu suruh diorang lukis gmbr sy pulak ok! Arahan HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  19. comel ! but smpi last tu berdekah pulak . ahahah

    ReplyDelete
  20. kalau la scha pandai lukis2 ni, kan best.. ehehe ^^

    sekian,
    Scha Aryana ^^

    ReplyDelete
  21. nak jugak.. muahhaah comei2.. yang ketiga tue cian yuyu,, -_-"

    ReplyDelete
  22. wah2..kemain ramai lagi orang lukiskan gambar dia..sape pulak nak lukis kan gambar kite :'(

    ReplyDelete
  23. aSYRaF3... MeMaNG CuN GiLeR LuKiSaN Tu... HeHe!~ "KiTe BaKo Je"... (^_____^)V :p

    ReplyDelete
  24. hoho..awesome artwork...memang sesuai dengan Yuyu..

    ReplyDelete
  25. yg last skali lawak sgt!! :D

    yuyu, entry untuk yuyu :)

    http://supersillystoryland.blogspot.com/2011/04/terima-kasih-yuyu-zulaikha-bukan-entry.html

    ReplyDelete
  26. alaa comel2 smuanye..terutama skli yg mata cam zombi hehhehe....

    ReplyDelete
  27. muahaha...so sweet............................

    ReplyDelete
  28. x dok bakat sungguh la uki2 ni .. adehhhhh .. kalau bakat mnulis ado la .. ekeke ,,. buroknyer gambo yang dilukis ashraff tu akak .. huhuhuhu

    ReplyDelete
  29. ehh.. kak yuyu..
    tu follower tuu.. lagi sikit ja nk dekat 6000 tuuu.. haha.. tahniah..

    -tadak keja-

    ReplyDelete
  30. Yg paling tepat ala-ala muka kak yuyu yang no 2 tu.

    Tapi, kita tetap sokong no 3 paling hot! Kita bakor ajee ! Hahaha XD

    ReplyDelete
  31. e'eh....gambar no 2 tu sebijik macam yuyu...hhehehe~~

    ReplyDelete
  32. wah wah . untung laa ada orang lukiskan gambar :D

    ReplyDelete
  33. xuxu zabedah tu paling cunn....hahhahahaahahaha

    ReplyDelete
  34. waaa . neyh yg wat ummu nk try lukes jugak neyh . ishh . nantikan ye kak yuyu ! wee ;)

    ReplyDelete
  35. antra 3 tu,yg last paling lawa,cun,perfect !

    ReplyDelete
  36. yg gmbar last tuh mcm muka yuyu bila tua je..shawl tu ha..maintain smpai ke tua

    ReplyDelete
  37. hi yuyu...
    jeles aaa...ade org nk lukih gambo yuyu...kte xde sape nk lukih...sbb x bape nk comey kot...camna la rasenye klu adew org lukihkan gamba kite gaknye?...

    ReplyDelete
  38. eh yuyu..comel pe xuxu zabedah tu.. bukan senang tau nak lukis sampai begitu ropa.. huhu.. btw yuyu, kiter nk tya, yg GA tu cmne nak kmfom adiah ye.. hihihi.. *malu!

    ReplyDelete
  39. nak berkenalan ngan xuxu zabedah la..hihi..giler jahat wat camtu..

    ReplyDelete
  40. yuyu aku nak suh ko lukis gambor aku..

    ReplyDelete
  41. gambar ke3 paling 'cantik'ngeh3..gurau je..

    ReplyDelete
  42. yg last tu paling cun! ekek ek eke

    ReplyDelete
  43. ('',)kapie_art'sLover('',) : hahah.. cepat paksa dorang!

    ReplyDelete
  44. mizzkechique : tapi yuyu lagi comel kannn.. hahahaha ^^

    ReplyDelete
  45. MamaEma : uwarrrrr! jahat kannnn!

    ReplyDelete
  46. fiq : fiq memanggg! sukala tengok yuyu hodohh! uwarrrr!

    ReplyDelete
  47. waniey dush2! : dak ashraf memang nak kena tampo~

    ReplyDelete
  48. Izyan Masri : uwarrrr! sengal nya dak ashraf tuuuu!

    ReplyDelete
  49. Dalin : hahaha.. nak try gak petua tu... hahahh ^^

    ReplyDelete
  50. mynameismy : yang dua atas tu comel kannnn ^^

    ReplyDelete
  51. EZAN IDMA: oishhhhh~ fofuler ape nyeee.. ishhhhh :(

    ReplyDelete
  52. lukisan kedua mmg sbjk mcm yuyu.
    pndai bdk 2 lukis :)

    ReplyDelete
  53. ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : lawa kann kak irdaaa ^^

    ReplyDelete
  54. Hafiy Johari : masaaaa! ooo masaaa! alaaa.. dia takde la :(

    ReplyDelete
  55. Tok Esah : terjah dan lepuk kepala diaa! :(

    ReplyDelete
  56. risa: haaa?? betol ke ni akak???? weeeeee ^^

    ReplyDelete
  57. SyedGraphiX : uwarrrr! sengal kan yang last tu! cenonet betol!

    ReplyDelete
  58. Syazana Nordin : hahaha.. suruh dia buat awak baru tauu!

    ReplyDelete
  59. atikahnahrowi : hahaha... sengal kannn... hedong kerbau.. bengong betol~

    ReplyDelete
  60. Along Usop: hahaha.. along buat pulakkkk!

    ReplyDelete
  61. Fina Fento : dia nak kne lempang dengan yuyu kot! uwarrrrr!

    ReplyDelete
  62. eee takut tgk picx yg last tue.. ;/

    ReplyDelete
  63. Auni: jahattt! tak nak hantar skirt :P

    ReplyDelete
  64. KyêrulL : lalala. nak makan cekodok. tak nak dengar cakap :P

    ReplyDelete
  65. cik ziqa : hahahah.. terok kan dak ashraf tu :P

    ReplyDelete
  66. Scha Aryana: kalau akak lukis, jadi muka kambeng la :(

    ReplyDelete
  67. yuyuyuyuyuyuyuyuyuyu !!!!!!!!!!
    comelnyee lukisan tu sume . yang last pon same .
    hahahaha :)

    ReplyDelete
  68. betul lah sayammmm...cepat2 inbox address...hehehe

    ReplyDelete
  69. comel laaa~hahah..lg2 yg last tu! :P

    ReplyDelete
  70. nanti ada masa sy lukis tuk yuyu eyh?skrg busy~~~nak cuti!!T_T

    ReplyDelete
  71. HAHA.TAPE.NNTI YAN LUKISKAN UNTUK SIS YUYU.TAPI CONFIRM JADI ORG LIDI JE T_T

    ReplyDelete
  72. ora amila ghazali : cam nak lepuk ja dak cengap tu :(

    ReplyDelete
  73. *47!k@# : meh akak yang lukis.. kompom jadi goreng pisang.. hahahah~

    ReplyDelete
  74. SiS NaD : hahaha.. kita bakooo cengapppppp ^^

    ReplyDelete
  75. Nancy Poh: hahahah.. perli ke ape ni???? ^^

    ReplyDelete
  76. syairahmohdanuar: wahhhh! macehhh sayanggg! uwarrrr! terharuu!

    ReplyDelete
  77. farah wahedda : hahahah.. jahat nooooooo! grrr~

    ReplyDelete
  78. LuLuLaLaLengLeng: hahah.. comel kan dorang lukiss ^^

    ReplyDelete
  79. Fendy San Satay : comeyy kann mata petakkk ^^

    ReplyDelete
  80. waN Mohd Salim : hahah.. dia memang.... suka buat entah papew ^^

    ReplyDelete
  81. Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : haah... kannn... jeles la.. teringin macam dorang :(

    ReplyDelete
  82. hasrulwahid: grrrr! mengata yuyu ya ~

    ReplyDelete
  83. Cik Layka : heheheh.. cantik kann sayanggg! number 3 je takkk!

    ReplyDelete
  84. Hafiy Johari : hahah.. biar je diaa :(

    ReplyDelete
  85. Sylmeena Hamzah : uwarrrrrr! jahat la korang ni! grrrr!

    ReplyDelete
  86. alaaaa...jgn gitu kak yuyu! auni tggu skirt ni bru nk p posing2.port nak shoot pon da jmp niii..hehehehe

    ReplyDelete
  87. fuyoo..kretip kemain...

    yang last tu,..muahaha

    ReplyDelete
  88. gmbar yg last tu, gigi yuyu x boleh nak besar lagi ke,
    keh keh =)

    ReplyDelete
  89. TENGOK ENTRY NI JE MESTI RASA NAK GELAK KEKEK KEKEK XD

    ReplyDelete
  90. TQ YUYU....saya akan menanti yuyu lukis sy plak..huhu...:)

    ReplyDelete
  91. bertuahnye dia ada yang sudi lukiskan muka dia :)

    ReplyDelete
  92. YANG KETIGA NI NAK AMBIKLAH.THEN FRAME KAN XD

    ReplyDelete
  93. ASSALAMUALAIKUM

    PANDAI BETUL MEREKA NI MELUKIS.MEREKA NI MEMPUNYAI BAKAT YANG BESAR.CANTIK SANGAT

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top