June 29, 2010

Best nya bila ada ramai kawan baik :)

7 comments
penat sangat.. bahu pon tak habes lenguh lagi.. baru balik kelas la kata kannnn.. sampai je bilik, yuyu teros makan roti canai telor yang yuyu beli tengah hari tadi.. nak makan nasi, takot muntah lagi.. makan je la apa yang ada.

dalam perjalanan balik bilik, ada 1 kelompok la.. 4 orang.. perempuan. rancang nak keluar makan sama sama malam nanti.. bergelak gelak.. wahhhh.. jelez nyaaa.. yuyu nak ada kawan macam tu.. rapat. boleh gelak gelak. boleh nanges sama sama..kongsi macam macam..

tapi, yuyu memang tak pandai cari kawan.susah sangat.. yuyu pandai tegor tegor orang.. pandai senyum senyum je.. tp nak rapat takot.. berapa orang je yuyu rapat.. APPLE. haaha.. yang lain, susah nya.. takot sangat..

yuyu g kelas sorang.. banyak orang tanya yuyu, memang jenis sorang sorang ke? yuyu just jawab, yup, memang jenis sorang sorang., nak jawab ape lagi kan.. kang nanti banyak plak soalan..

semalam, masa tengah study, mak yuyu call. yuyu pon cerita la kat mak..

yuyu : mak, takda kawan. takot la nak kawan dengan orang. tp sunyi sangat
mak : tak yah la kawan kawan ni. p kelas, kawan dalam kelas dah.tayah
lebih lebih. sat g,orang amik kesempatan kat kita..



mmm..mungkin mak tak tahu betapa sunyi nya yuyu takda kawan rapat sama sama tiap hari. tak pon, mak yuyu tao ape yang terbaik untuk yuyu. tak pa la.. selagi hidop yuyu ok, ok la macam ni.. tumpang kawan orang pon tak pa.. wahhhhhh.. sedih ja kan :P

June 20, 2010

HAPPY!!

4 comments
gumbira hati kuuuuu ini <33

*semalam yuyu jumpa dengan teman rapat yuyu. merangkap orang yang yuyu sayang sangat & penasihat tetap yuyu.. hahahah.. macam dalam sistem pemerintahan kan. :)mula nya semua rancangan macam tak jadi. apple lemau. sebab, semalam nya, dia tak tidur. kat club ja. tapi dia nak jugak jumpe yuyu. heheeh.. happy (^____________________^)

memang excited sangat nak jumpe. ye la. rindu sangat kan. yuyu bagi tahu mak, yuyu nak kuar. mak tak bagi mula nya. sebab mak kata, baru semester 1. nanti asyik keluar. study dulu.. tapi bila bagi tahu yang yuyu keluar dengan apple. mak pon kasi. :) gumbira :P

sampai je kat bukit bintang (BB), kitorang terus ke Criz Club. ade event kat sana. dalam 1jam je kat sana. then yuyu & apple g times square, pavillion. heheheheh.. baru nak shopping. tapi bila ada apple. memang jangan harap la.. dia tak kan bagi punya. semua apple control. tapi..........

kitorang beli bikini sama sama. :) yaiyyyy!! apple punya kaler grey, yuyu, black :) haahah.. sukeeee...

hmm.. ape lagi ya yuyu nak share?? macam macam.. tp konklusi nya.. 19june10 adalah hari yang besttttttttttt sangat.. ye la.. jumpa orang yang yuyu sayang kannn :)

June 18, 2010

Tidurlah wahai mata ku (cewahhh)

2 comments
dodoi yuyu dodoi.. menyanyi macam mana pon, yuyu memang tak bole tidur. mengantok sangat. tapi yuyu tak boleh tidur. besok ada kelas. macam mana ni. tak kan la yuyu nak pergi kelas dengan mata macam koala bear kan.

ok, untuk cantik kan mata yuyu, supaya tak lah ada eye-bag & dark-circle, sebelom tidur, yuyu tarok 2 uncang teh hijau. tak da la terok sangat kesan nya nanti kan. memang yuyu tak boleh tidur.

nak buat apa ya?

apa-apa pon tak boleh buat bila kita mengantok. nak text dengan famy, dia dah tidur. nak study, dah letih. mengantok. nak dengar lagu, takda mood. nak googled, malas. nak makan, dah gosok gigi. hmm.

semoga yuyu tidur dengan nyenyak malam ni.. roomate yuyu pulak takda. keluar.

apa la naseb yuyu kan.. asyik sorang ja. :(

Besok

3 comments
hahahah.. tak sabar tunggu hari esok..

9-11am = ada kelas yang agak baru dengan yuyu.. "basic foundation in sport" hahaha.. macam kelakar je yuyu involve in sport. lolxD tak kisah la..

11-12pm = on my way to meet my luvly bestie.. Babey Apple.. tak sabar nyaaaaa.. kalau boleh, tak nak tidur ja.. biar yuyu tunggu esok.. rindu Apple sangat. dah 3 bulan dah tak jumpa dia. macam yuyu rasa sekarang. happy.. nak jumpa dia.. takot/ malu. ye la.. jumpa orang yang sangat cantik. yuyu pulak macam muka jamban ja..

1-6pm = gedik-gedik dengan Apple. hahah.. ni la yang paling yuyu suka.. selalu nya bila kitorang meet, benda yang kitorang suka sangat buat; cuci mata. hahaha.. tengok lelaki lelaki tanpan ciptaan tuhan. lalala. ok apaa.. :)

hmm.. yuyu kena balik awal. malam nya, yuyu kena buat birthday party untuk bee.

kenapa ya??

7 comments

dah berbulan- bulan dah yuyu nak blonde rambot yuyu ni. mula apple tak kasi. kate nyeeeee, yuyu lebih sesuai dengan black hair. yuyu pon tak jadi la.. tapi semalam, apple kate, ok je yuyu nak blonde or tak. asalakn jangan menyesal. so, yuyu memang beriya sangat- sangat nak blonde rambot kesayangan yuyu ni. konon nye, esok la nak blonde.

tetibe yuyu terinagt boyfriend yuyu.. mohd fahmi aka famy. yuyu call dia. bagitau nak blonde rambot. macam ni la lebih kurang conversation kitorang tadi.

"
yuyu : famy, yu nak blonde rambot (hati yang girang)
famy : tayah la. pakai la tudung"


(huh?? terkejut yuyu)

kenapa yuyu terkejut sangat? sebab sebelom ni, famy tak suka yuyu bertudung. hmm.. pelik. ok.. bagussssss sangat.. tapi kerkejut la.. macam kena eel-electric-shock.

memang sekarang yuyu banyak belajar bertudung.. tak da hal yuyu nak pakai.. tapi, kenapa tetiba ya??

The Prince :)

2 comments


This warms our heart!

Prince William and Prince Harry spent some quality time with HIV positive children during their meeting with the Mamohato Network Club.

Dah la handsome.. baik hati pulak tu.. dari kecik sampai la yuyu besar, yuyu suka sangat kat Prince William & Harry..

:)
© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.