March 8, 2010

sakit datang lagi

5 comments
hari ni, sakit yuyu datang balik. kat tempat keje tadi, yuyu tak da mood. tapi tahan je la..nak rehat2 je, tapi kesian kat kak liza. dia bosan. so, yuyu banyak cerita2 ngan dia, & buat lawak. tahan je sakit. nak je yuyu g hospital sekarang.. tapi mak yuyu tak sihat.ada benda yang tak ok jadi kat yuyu tadi. yuyu dah nak mati ke??

ntah la..nape la yuyu sakit? dari form 2 sakit. tak boleh ke tuhan sembuhkan sakit yuyu ni?? yuyu dah jaga semua makan yuyu.. yuyu tak buat ape yang tak boleh buat. tapi still sakit. hmm.. malang la sape yang dapat yuyu nanti..


minta maaf ya...

March 7, 2010

Cesc Famy

10 comments

hahaha... memperkenal kannnnnnn... kawan baru yuyu...merangkap penghabes kredit yuyu.. terima kasih kawan ku, kerana banyak membantu ku dalam mencipta kehidupan baru..


(^_____^) dah macam ayat cerpen pulak.

ini la kawan baru yuyu. selesa je dengan dia. kenapa yuyu kawan dengan dia? sebab rambut dia dah macam meggi. hahaha... cam sedap jeeee... hahaha... bia dia.. nak kutuk dia puas2.. kenapa nak kutul?? :(


huahuahua.. coz dia tak tahu pasal blog ini!!! padan muka anda wahai cesc famy opsss.. fa MEE!! hahah...

kesian dia.. kena kutuk dengan yuyu.. tak pa.. dia seorang yang comel.. baik, & faham yuyu.. yuyu selesa dengan mee goreng ni..

umur dia dah 23.. matang jugak.. orang penang.. hmm...


MEE MEGGI CEPAT DIMASAK SEDAP DIMAKAN!!

hahah... suke nye buli dia.. sini je la boleh buli.. betol2, heheh.. x berani yuyu.. dah la kurus kering.. tiup kunk!! melayang!!..

tengok ra,but famee nie, buat yuyu laparrr.. hahahah...

MEE GORENG!! MEE GORENGGG!!!!





kepada famy:
semoga anda menghormati saya sebagai yuyu ya... :P

March 6, 2010

ilmu yang tak disengaja

4 comments
tajuk ni untuk ape la pulak kan. (^__^) nak cerita la siket. bukan nak mengumpat la.. tapi nak cerita la selama yuyu diam sekurun abad ni. semalam, lepas balik keja, yuyu balik dengan kak liza. terus pegi amik barang avon.tengah sibuk2 cari barang kat situ, mula la diorang sibuk dengan cerita pasal hal2 orang2 dah kawin ni :)

kuikui.. suka nyaaaa... dari luar sampai la dalam dorang cerita. semua ada 7 orang. yuyu je yang tak kawin lagi.. hahah.. ade la yang nak besarkan tu la, nak kecik kan lah.. haishhhh.. macam2...ade pulak, nak ketat la. hahahaha... ada2 je petua... (^___^)

bahagiaaa nyaaaaaa... kak liza dengar, terus je balik cari barang2... heheheh.... nak la try :P

March 2, 2010

hey hey my blog :)

9 comments
rindu tahap dewa la kat blog yuyu ni!! yuyu sangat2 busy.. takda masa nak update apa2 kat blog yuyu ni. nak je yuyu share macam2 , luah je apa yang berserabut kat hati yuyu ni. tapi, nak buat macam mana, yuyu memang tak sempat. hmm. kan bagus kalau yuyu dapat selalu luah apa saja yang yuyu rasa tak ok kat blog ni. ni je yang buat yuyu rasa tenang balik. tapi, tak boleh. yuyu nak luah kat orang, tapi yuyu tak rasa orang nak dengar. yuyu nak jerit kuat2, tapi tak puas. blog je buat yuyu rasa senang sikit. :)

nie ape plak pic nie?? hahaha.. saje nak tunjuk yuyu sekarang. :) cehhhh~ tayah puji2 ok.. yuyu cepat perasan :)
© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.