December 4, 2009

Orang Gila

13 comments
hahah... gila betol hari nieyh... td mse yuyu tgh keje, tetiba ada sorg laki ni dtg, dia tgok yuyu.. yuyu pon tgok dia.. akhirnya, perbualan ini berlaku:

laki: keje sini?
yuyu: ha'a.
laki: sape punye?
yuyu: makcik
laki: oo..umo brape?
yuyu: dah tua.
laki: mcm baru darjah 6
yuyu: (babi je) dlm hati
laki: xde la.. mcm muka bunga
yuyu: bunga x kenal, daun knal la
laki: hahahah.. nak number phone
yuyu: huh??
laki: nak knal2 je

yuyu tros msok tmpat keje..mlas nak layan..tiba2..dia masok tmpat yuyu keje

laki: ayu, nak number.dah nak blik kL ni..nnt x dpat knal ayu lg
yuyu: huh?? tao mne plak nme nieyh???
laki: tgok rantai (sengih cam muke unta)
yuyu: o
laki: napee ayu sombong sgt..nak number pon x kasi
yuyu: pehal dye nie..tuh!! amek number macik bedah punye num!
laki: nak ayu punye..
yuyu: gila ke laki nie..
laki: kerek.. cam la lawa sgt y aku nak number ko! (smbil marah2)
yuyu: ehhhhhh.. blaa..bla...
laki: muka mcm minah rempit
yuyu: owhh.. cun la klo mcm tu
laki: gila
yuyu: nak number phone i x sayang?????
laki: cisssss!

hahahaha.. yuyu pon gelak mcm nak mati.. dye plak blah ngan muke ntah papew... gila tol laki tue.. smpai abes keje pown yuyu asek tringat benda tue.. makcik y keje depan tmpat yuyu keje pown gelakkk :P hahah.. amek kauuu...

October 3, 2009

yeahhhh!

6 comments
hari nie dah habes exam dahh.. best sgt2.. rase mcm nak celebrate jew.. enjoy2 ngan mmbe2.. tp xbolehh.. ryan x kasi.. ishh...xpe la.. malas nak gadohh.. kunk.. ade plak y clash.. heheh.. dah la nak balik langkawi dah.. nak enjoy sket je ngan mmbe..
oke la..
nak cite pasal exam jew kali nie..
mcm2 la yuyu kene wat dgn exam nie..
slip exam salah la..pastu kene g kat mcm2 dept. ewhhh~ xlarat laa...vanue salah, no ic salah & subjek y x amek, ade plak kat slip tue.. grrr~ mmg nak nyusah kan yuyu jew,.yuyu x penah nak nyusah dorg pown.. pe laaa..xpe la.. hope sgt yuyu pass unk amek degree kat UIA gombak plakk.. xmau dah maen2.. sumpah yuyu byk maen2 kat cnie.. gilaa...sampai kene marah ngan ma yuyu, ngan ryan, & besties yuyu... padan muke... biaaa... hope sgt bolehhh.. ishh.. nak sgt2 dahhh..

skrg yuyu nak wat nieyh jew before balik langkawi..
-packing barang y sgt2 byk & besepah
-meet apple (sgt2 nak)
-nak g umah sedara yuyu.(anta barang)
-tasmiq(hafal) surah al-imram kat lectrer isnin nie
-_____________________(ntah la ape lg)

mintak2 la smua nya selesai befoe blik langkawi jgakk :)

August 5, 2009

BABIES

10 comments








huhu.. cute kan babies nieyh :) hmm.. happy nye yuyu tgok dorg.. bila la yuyu nak ada dorg.. yuyu suke gila baby.. ntah nape.. sbb dorg cute & manje kot.. tp bila yuyu dgn dorg, yuyu kasar sgt.. yuyu cubet smpai nangesh, x pon giget, x pe jentik dorg.. grrr~ geram sgt... yuyu suke beli brang2 baby,, byk dah kat umah yuyu.. hahah.. kawen blom gak...


February 11, 2009

BEN ASHAARI TANYA....1TUBE.MY

19 comments
BEN ASHAARI

Untuk melayakkan menyertai segmen ini , anda dikehendaki buat satu entri :




1.sila letak header BEN ASHAARI BLOG
=Done

2.Tajuk : BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY
=Done

3.Sila beri pendapat anda mengenai VLOG ( Video Log ) BEN ASHAARI ini  ..Tidak kurang dari 50 patah perkataan ..
= hamboi komeee~ meletop naa kat 1Tube.my. rating paling tinggi, bagi nasihat kat blogger, pastu viewers terbanyak. meletopp~ pendapat yuyu bagi Vlog Abang Ben Ashaari, sangat bermanfaat di saksikan oleh semua orang terutama blogger dan remaja. sangat sangat berfaedah dan memberangsangkan orang, dan telah membuat yuyu "MELELEHHHHHH" bak kata abang ben ashaari di dala video nya itu. mula nya, masa nak start abang ben ashaari nak cakap tu, punya la sifat siput, tapi, mai kat kat nak tengah, pehhhh~ tak kedip kedip mata gatai yuyu ni. suka sungguh. kalau boleh, yuyu nak tunjuk video ni kat adek yuyu. dia kuat lepak kat cyber cafe. nak suruh di g gym macam abang ben ashaari. nak suruh laki masa depan yuyu, takut toching pulak dia tak tentu pasal. kalau boleh, buat la banyak banyak, bagi kitorang tengok selalu. support 1.TUBE. abang Ben Ashaari macam duta 1.Tube je

=done

4.Pendapat anda mengenai 1TUBE.MY dan penambahbaikkan yang boleh anda cadangkan .. Jika ada kelemahan , sila beri pendapat anda ..
= bagi yuyu, 1.Tube dah okay sangat. cuma upgrade je apa apa yang patut, supaya banyak orang suka pada 1.Tube khususnya remaja. macam, biar kalerful ke, apa apa je la.

5.Jika diberi pilihan , apakah anda ingin terlibat dengan projek VLOG ini atau membuatnya sendiri ?
=mesti la nak terlibat. yuyu nak kat spa pulak. muhahaha.
=Done
6.Tinggalkan url entri anda di ruangan entry abang ben ashaari ye :)
=orait!

Setiap pendapat akan diletakkan dalam entri promosi blog ... Tarikh tutup , Ahad ini ...


heheh.. jom join reramai!

January 30, 2009

KEMBALI

11 comments
bhahahah.. edit lagi.. malu nya ^^

January 11, 2009

nightmare

10 comments

wwuarr!! tdie ayu mmpi buruk!! sumpa takOt!! hmm..ayu mcm xnak tidow dahh lepas nieyhh.. huhuhu..ayu mmpi adew hantu ekot ayu spnjang ayu ada..buruk nak mmpos!! kalo encem cam edward cullen, xpew la.. buka dia y nak ekot,ayu y suruh dia ekot ayu..lalala ;)dah tue, dia tiggi, besar, n muka dia b'gerutu,..YUCK..geli nyeee!! ayu kuar jew dr toilet, nmpak pochong plakkk..ayu jerit, semua org dtg, then semua owg jd hantue,adewjd pontianak, ada jd antu cam mak lampir tue.. wwuarr!!!..takowt nyewww... ayu tgok ats..adew mcm semak jew... ayu larie kuat2..

adew plak pontianak pompuan gget ayu... napew bukan pontianak laki y gget leher ayu!!! gugug.. last2 ayu sempat ngucap.. n ayu kuat gak nak bgOn.. n t'jaga...n skrg, if ayu nak g toilet or study room, ayu mntak owg teman.. hahah.. ;)
© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.