August 13, 2018

Movie Selamat Untuk Anak Dengan Astro-On-Demand

Assalamualaikum

Tak sure korang macam mana. Kalau yuyu, ada waktu kita macam nak "me time" sikit. Ala. Boleh dapat setengah jam sehari pun, dah cukup kan. Selebihnya nak "me time" tu, kena lah tunggu anak-anak tidur dulu. Itu pun kalau dua-dua budak tu tidur serentak.

Me time yang dimaksudkan tu, ibu nak masak ke, buat kerja ke, takpun online sikit. Ihik :p

ni reward untuk anak-anak. selalu dah. 

August 10, 2018

Plan Takaful & Simpanan Untuk Anak-Anak.

Assalamualaikum

Memang mak-mak perangai dia sama je ke? Bila dah kawen, ada anak, semua benda mesti pasal family dulu? Kan kan? Dulu semuanya fikir pasal diri sendiri, nak beli handbag, nak beli makeup banyak, sekarang bila ada anak-anak, eh, kena buat simpanan ni, nak bagi anak masuk kelas piano, eh, ni untuk anak tahun depan.

 Sekarang dah siap ada takaful dari sejak kita hamil lagi :)

Baru ni, yuyu survey pasal takaful pulak untuk Habib & Affan. Bagi yuyu, takaful sangat penting untuk memberi perlindungan kesihatan buat kita sekeluarga, lagi-lagi untuk anak kita lah kan. Dah lama yuyu cari, macam-macam yang yuyu pertimbangkan, cuma ada satu takaful ni memang memenuhi kriteria yang yuyu nak. Memperkenalkan...... (drum roll please) PruBSN Impian

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.