Lego Star Wars Days

Thursday, May 10, 2018

Assalamualaikum

Dah habis ke kecut perut semalam? Hehe. Yuyu tengah kecut perut tunggu pukul lima pulak, tapi, jom lah kita hilangkan stress sikit. Yuyu nak share pasal pengalaman yuyu masa join Lego Star Wars Days hari tu. Syoq baq hang! Tolong baca sampai habis, sebabnya, korang berpeluang untuk menang,

LEGO STAR WARS BB8
Bernilai RM500 ++



Reward Apa di Terengganu?

Tuesday, May 8, 2018

Assalamualaikum

Ini adalah kali ke tiga yuyu ke Terengganu. Masa pertama kali ke sana, yuyu baru form 2, duduk rumah emak saudara di Kemaman. 2nd time ke Terengganu, paksu yuyu kahwin dengan orang Kemaman tahun lepas. Itu pun pergi tengah hari, baliknya petang, tak sempat nak jalan-jalan mana pun. Sedih betul rasa.

Kali ni, tak habis dengan reward diri untuk Hari Ibu di Alamanda, terus pulak ke Mesra Mall, Terengganu. Rezeki. Yuyu ikut ja, memang teringin pun jalan-jalan Terengganu ni. Teringin betul nak makan keropok lekor tepi pantai Terengganu.

Best rupanya Terengganu ni. Orang-orangnya macam alahai lemah lembutnyaaa.. Sampai saja Terengganu, benda pertama yuyu cari adalah Mesra Mall. Orang kata, Mesra Mall adalah mall terbesar di Terengganu, banyak attraction sekitar dia. Jadi, jom yuyu share sikit

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan