Sweet Look MakeUp Dengan SimplySiti

Monday, January 15, 2018

Assalamualaikum

Sapa kata kalau nak make up cantik-cantik, kena beli yang mahal-mahal, tak boleh kalau bukan yang international. Lepas tu, ikat perut namblas bulan. Eh, tak lah. Sebab yuyu sendiri makeup dengan brand local kualiti international, yang satu set cuma RM99.00 sahaja, dari SimplySiti pulak tuuu!

Bawah RM100. Simpan RM1 dalam tabung sekarang...

Yuyu suka look macam ni, nampak lebih muda dan fresh. Ish. Malu pulak 😝


Untuk RM99.00 tu, yuyu dapat set B - Elegent dari SimplySiti. Lengkap dengan:

Fenomena Baru Bayi Yu, Do Do Do Do

Thursday, January 11, 2018

Assalamualaikum

Yuyu rasa, demam Baby Shark tak habis-habis lagi kan? Hari tu masa PinkFong datang One Utama, ya Allah, dia punya ramai orang datang nak tengok PinkFong tu lain machiam. Aunty yuyu tengok pun, aunty tak tahu nak selit Habib & Affan kat mana --'

Secoet je pak depa & Affan kat situ, Habib entah mana ditenggelami lautan manusia nak tengok PinkFong :p 

Zaman sekarang dah best, parent senang sangat nak ajar anak-anak dengan lagu-lagu pendidikan. Anak-anak kita jadi semangat sangat nak berhibur sambil belajar. Latest kid song "Baby Shark Do Do Do" tu, sampai ke satu dunia suka. 1.5billion views kau kat Youtube! Nangis Zayn Malik, lagu dia pun takdak views macam ni.

Satu sebab lagu dia catchy, dua sebab menari dia tuuuuu.. terikut dah ibu pun --'

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan