Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Slider

Aktiviti Cuti Sekolah Dengan Anak-Anak | The Mighty Mighty Squad

Assalamualaikum ♥
Mommies, cuti sekolah ni buat apa? Selalu tengok plan cuti sekolah, mesti nak balik kampung. Yuyu pun sebenarnya plan nak balik kampung, Langkawi, serius weh dah dekat setahun tak balik, last masa mengundi tahun lepas, nak balik sekarang pun, perut dah 7bulan, mengah makkk :p
Muk…

Treetop Twins Adventures :Jom Ajar Anak-Anak Kenal Dinosaur

Assalamualaikum ♥

Habib & Affan kalau bab membaca, suka betul. Setiap bulan (kadang tak sampai sebulan pun) memang yuyu allocate duit siap-siap untuk beli buku dorang. Kadang tak beli pun takpa, bawa je pergi kedai buku. Sampai susah nak ajak balik.
At least, yuyu tahu lah apa yang dorang mina…
back to top