November 9, 2018

Sarawak, More to Discover ♥

7 comments
Assalamualaikum

Siapa pernah travel satu Malaysia? Yuyu belum. Baru habis semenanjung. Sabah & Sarawak tak pernah lagi. Tskk. Dengar orang cakap je sana seronok sangat. Plan yuyu memang nak sangat bawa anak-anak jalan-jalan Sarawak dulu. 

Orang cakap Sarawak ni kaya dengan budaya, makanan & tempat menarik. Betul ke?

November 2, 2018

Nivea Baby | Kenapa Yuyu Memilih Nivea Baby Untuk Anak-Anak?

4 comments
Assalamualaikum

Rentetan daripada entry ni [ Nivea Baby | Rutin Untuk Si Manja ], rupanya ramai juga yang belum tahu lagi pasal Nivea Baby. Eh, ada Nivea Baby? Selama ni selalu pakai Nivea je. Padahal yuyu pun macam tu sebelum ni. Hihi. Sekarang ni, bila dah tau product ni, insyaAllah, lepas ni memang yuyu guna Nivea Baby saja untuk Habib & Affan.


Nivea Baby's time!


Kenapa Nivea Baby?
Memang banyak sangat product penjagaan anak-anak di market, dan ada pelbagai sebab ibu-ibu memilih penjagaan anak-anak ni. Ada ibu yang cenderung pilih penjagaan yang wangi. Ada yang suka kalau kulit anak lembut. Ada pula yang memang turun temurun guna product yang sama. Yuyu pula ada sebab sendiri.

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.